Het etiket

Belangrijker wellicht nog dan de juiste lijm of het juiste substraat, de kwaliteit van het etiket. Hier doen we het tenslotte toch allemaal voor?

 

Papierkwaliteit

Alles staat en valt bijna met de kwaliteit van het papier, een te stug etiket zal niet willen blijven zitten, een te dun etiket zal doorslag geven, de verkeerde vezelrichting zal het etiket doen krommen, krantenpapier zal doorslaan, etc. etc. Bent u nieuw in de etikettenwereld? Vraag dan bij uw drukker advies, ook middels plakproeven kan bij Intercol bepaalt worden of u een juiste papierkwaliteit gebruikt.

Kunststof etiketten

Kunststof etiketten zijn ook in de lijmenwereld in opmars, deze etiketten zijn doorgaans alleen met hotmelts te verlijmen. De stugheid, stroefheid en soort basismateriaal zijn bepalend voor de juiste lijmkeus, maar pas op dat lang niet alle kwaliteiten vlekkeloos verwerkbaar zijn in uw proces!

   
     
   
         
www.intercol.nl www.gietharsen.nl www.hotmelt-pagina.nl www.loonmengen.nl/hotmelt-pagina www.loonmengen.nl www.loonmengen.nl/koudlijmen www.verkoopjemotor.nl www.anbergenmotoren.nl honda.anbergenmotoren.nl yamaha.anbergenmotoren.nl motor.anbergenmotoren.nl motoren.anbergenmotoren.nl motoren.anbergenmotoren.nl slagharen.anbergenmotoren.nl

Henry Mensen & Janine olsman