Introductie in Etiketteren: 

Etiketteren is een vak apart, en een vak dat kritisch bekeken wordt! Vrijwel alle etiketten die u aantreft op produkten zijn verlijmd, de supermarkt is dan bijvoorbeeld ook een ideale uitstalling van technische mogelijkheden en innovaties.

Het samenvoegen van het etiket en het product op rendabele snelheden en met efficiency is een lastig opstakel in het produktieproces. Veel kleine veranderingen kunnen hoofdbrekens bezorgen bij produktiemanagers.

 

   
     
   
    etiketteren van soja saus potten etiketteren van wijnflessen etiketteren van bierflessen etiketteren van drankflessen etiketteren van mayonaise etiketteren van knijpflessen etiketteren van PE flessen etiketteren van PP flessen etiketteren van PET flessen etiketteren van schoonmaakmiddelen etiketteren van verpakkingen etiketteren van blikken etiketteren van soepblikken etiketteren van maaltijden etiketteren van glas etiketteren van glazen potten etiketteren van glazen flessen etiketteer- en zegellijmen tagger lijm voor glazen potten (o.a. melkpoeder) tacker lijm voor glazen potten (gevuld met poeder) tagger lijmen (hotmelts/koudlijmen) etiketteren van glazen potten haring etiketteren van potten haring etiketteren van visverpakkingen etiketteren in visindustrie etiketteren van haring (verpakking) etiketteren van rolmopsen (verpakking) Lijmspecialist Intercol introduceert een nieuwe manier van het verlijmen van etiketten. In plaats van direct vanf de wals het etiket op de fles aan te brengen, wordt nu eerst een dun laagje lijm op de fes gesprayed en vervolgens komt een etiket uit het walsmagazijn erop. Daaran wordt er nog eens een filmpje lijm over het etiket aangebracht. Het voordeel daarvan is dat het minder lijm nodig heeft. Ook vergt het minder onderhoud want de walsen hoever minder snel te worden vervangen en het is makkelijker om om te stellen. Er komt geen vuil van buitenaf want het spray mechanisme is helemaal gesloten. Het systeem zorgt ervaaor dat de problemen met de walsen grotendeels zijn verholpen. En de lijmbesparing zortg ervoor dat de klant de investering al binnen 9-12 maanden terugverdiend. De combinatie is in te bouwen op bestaande lijnen van bekende merken als Krones en KHS, maar er zijn ook al nieuwe machines afgeleverd met deze apparatuur erop.    
 
www.intercol.nl www.gietharsen.nl www.gietharsen.nl www.gietharsen.nl www.anbergenmotoren.nl www.anbergenmotoren.nl www.verkoopjemotoren.nl www.loonmengen.nl honda.anbergenmotoren.nl yamaha.anbergenmotoren.nl motor.anbergenmotoren.nl motoren.anbergenmotoren.nl motoren.anbergenmotoren.nl slagharen.anbergenmotoren.nl

Henry Mensen & Janine olsman