Liiman valmistaja

12. huhtikuuta 2021

Dynaaminen yrityksemme Intercol-liimat, jolla on yli 50 vuoden kokemus liimojen merkinnöistä, sijaitsee keskellä Alankomaita. Etsitpä sitten liimaa tölkkien, lasipullojen tai muovipakkausten merkitsemiseen, Intercol Industrial Adhesives -yrityksessä olet oikeassa paikassa.

Tilavassa ja modernissa tuotantolaitoksessamme pystymme vastaamaan kaikkiin teknisiin haasteisiin. "Liimat" -kohdasta löydät laajan kokoelman etikettiliimoja. Toimitamme taatun laadun liimat 100%-takuulla. Asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden takaaminen on ensisijainen tavoitteemme.

Henkilökohtaisen lähestymistavan, perusteellisen laadun ja erinomaisen palvelun tarjoamiseksi kilpailukykyiseen hintaan, jossa asiakkaamme liiketoiminnan jatkuvuus on keskeistä, meistä on tullut yksi johtavista etikettikoneiden toimittajista.

Kehitämme ja tuotamme omia liimoja ja erilaisia apumateriaaleja. Kutsumme sinut tulemaan katsomaan itse.

Käännetty sivustolla www.DeepL.com/Translator (ilmainen versio)