Limprodusent

12. april 2021

Vårt dynamiske selskap, Intercol lim, med over 50 års erfaring innen merking av lim, ligger midt i Nederland. Enten du leter etter et lim for merking av bokser, glassflasker eller plastemballasje, hos Intercol Industrial Adhesives er du på rett sted.

I vårt romslige, moderne produksjonsanlegg er vi i stand til å møte enhver teknisk utfordring. Under "lim" finner du en omfattende samling etikettlim. Vi leverer garanterte kvalitetslim med 100%-garanti. Å garantere kontinuiteten i våre kunders forretningsdrift er vår høyeste prioritet.

På grunn av vår personlige tilnærming, grundige kvalitet og en ypperlig service til en konkurransedyktig pris, der kontinuiteten i kundens virksomhet er sentral, har vi blitt en av de ledende leverandørene av merkemaskiner.

Vi utvikler og produserer egne lim og en rekke hjelpematerialer. Vi inviterer deg til å komme og se selv.

Oversatt med www.DeepL.com/Translator (gratis versjon)