Selvklæbende producent

12. april 2021

Vores dynamiske firma, Intercol-klæbemidler, med over 50 års erfaring inden for mærkning af klæbemidler, er beliggende i midten af Holland. Uanset om du leder efter et klæbemiddel til mærkning af dåser, glasflasker eller plastemballage, hos Intercol Industrial Adhesives er du på det rigtige sted.

I vores rummelige, moderne produktionsanlæg er vi i stand til at imødekomme enhver teknisk udfordring. Under “klæbemidler” finder du en omfattende samling etiketklæbemidler. Vi leverer garanterede kvalitetslim med 100%-garanti. Det er vores højeste prioritet at garantere kontinuiteten i vores kunders forretningsdrift.

På grund af vores personlige tilgang, grundige kvalitet og tilbyder en fremragende service til en konkurrencedygtig pris, hvor kontinuiteten i vores kundes forretning er central, er vi blevet en af de førende leverandører af mærkningsmaskiner.

Vi udvikler og producerer vores egne klæbemidler og en række hjælpematerialer. Vi inviterer dig til at komme og se selv.

Oversat med www.DeepL.com/Translator (gratis version)