Lijm fabrikant

12 april 2021

Ons dynamische bedrijf Intercol lijmen, met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van etiketteerlijmen, is gevestigd in het midden van Nederland. Of u nu op zoek bent naar een lijm voor het etiketteren van blikken, glazen flessen of kunststof verpakkingen, bij Intercol Industriële Lijmen bent u aan het juiste adres.

In onze ruime, moderne productiefaciliteit kunnen we elke technische uitdaging aan. Onder “lijmen” vind je een uitgebreide collectie labellijmen. Wij leveren lijmen van gegarandeerde kwaliteit met een 100%-garantie. Het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten is onze topprioriteit.

Door onze persoonlijke benadering, gedegen kwaliteit en het bieden van een uitstekende service tegen een scherpe prijs, waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klant centraal staat, zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van etiketteermachines.

Wij ontwikkelen en produceren onze eigen lijmen en diverse hulpmaterialen. Wij nodigen u uit om zelf te komen kijken.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)