Limtillverkare

12 april 2021

Vårt dynamiska företag, Intercol-lim, med över 50 års erfarenhet av märkning av lim, ligger i mitten av Nederländerna. Oavsett om du letar efter ett lim för märkning av burkar, glasflaskor eller plastförpackningar, hos Intercol Industrial Adhesives är du på rätt plats.

I vår rymliga, moderna produktionsanläggning klarar vi alla tekniska utmaningar. Under "lim" hittar du en omfattande samling etikettlim. Vi levererar garanterade kvalitetslim med 100%-garanti. Att garantera kontinuiteten i våra kunders affärsverksamhet är vår högsta prioritet.

På grund av vårt personliga tillvägagångssätt, grundliga kvalitet och erbjuder en utmärkt service till ett konkurrenskraftigt pris, där kontinuiteten i vår kunds verksamhet är central, har vi blivit en av de ledande leverantörerna av märkningsmaskiner.

Vi utvecklar och producerar egna lim och en rad hjälpmedel. Vi inbjuder dig att komma och se själv.

Översatt med www.DeepL.com/Translator (gratisversion)